Igre, ki jih že težko pričakujemo v letu 2022

Zaradi velikega števila iger, ki so bile v letu 2021 odložene, smo letos 'podedovali' obetavne izide iger, ki jih že nestrpno pričakujemo. Od Breath of the Wild 2, God of War Ragnarok in Starfield, do težko pričakovanega Elden Ring-a, Hogwarts Legacy, Gran Turismo 7 in Suicide Squad: Kill the Justice League. Predstavljamo nekaj vročih izidov po kronološkem zaporedju.

Pokémon Legends: Arceus – 28.1.2022

Pripravite se na novo veličastno pokemonsko pustolovščino! Arceus je nova igra podjetja Game Freak, v katerem akcija sreča raziskovanje in RPG-korenine serije Pokemon. Med raziskovanjem narave boste lovili pokemone; naučili se boste njihovega obnašanja, se jim približali in jim zalučali pokekroglo s prijateljskim pokemonom. Tako nastane nova, bolj osebna pokemonska izkušnja, ki oživi tako skozi ljudi kot skozi pokemone.

Dying Light 2 – 4.2.2022

Virus je zmagal in civilizacija je padla nazaj na stopnjo temnega srednjega veka. Eno zadnjih človeških naselij, znano le kot Mesto, je na robu propada. Z gibčnostjo in bojnimi veščinami boste preživeli in preoblikovali svet. Vaša dejanja štejejo! Z gibčnostjo in bojnimi veščinami boste preživeli in določili usodo Mesta.

Total War: Warhammer 3 – 17.2.2022

V tretji in zadnji igri serije Total War: Warhammer podjetja Creative Assembly se vnovič udeležimo masovnih strateških bitk, v katerih sodelujejo mogočni junaki in pošasti iz univerzuma Warhammer. Tokrat lahko rešimo umirajočega boga ali izkoristimo njegovo moč. Vsaka izmed osmih frakcij (Kislev, Cathay, Khorne, Nurgle, Slaanesh …) ponudi samosvojo pot skozi Kaos in pripelje do spektakularnega viška, ki določi usodo sveta. Darilo zgodnjim kupcem: dodatna DLC-vsebina Ogre Kingdoms*.

Horizon Forbidden West – 18.2.2022

Ob vrnitvi v postapokaliptični Horizonov svet boste v oddaljeni prihodnosti raziskali oddaljene dežele, se spopadli z večjimi, še strašnejšimi stroji in naleteli na neverjetna plemena.

Dežela umira. Ostanki človeštva životarijo pod neusmiljenimi nevihtami, ogroža jih neznana bolezen in napadajo jih krvoločni stroji. Življenje na Zemlji se bliža koncu, in nihče ne ve, zakaj.

Razloge bo razkrila Aloy in svetu povrnila ravnotežje. Na poti bo srečala stare prijatelje, sklenila zavezništva s sprtimi frakcijami in ugotovila, kaj se je zgodilo v davnini. Pri tem pa se bo vseskozi trudila ostati korak pred nepremagljivim novim sovražnikom.

Elden Ring – 25.2.2022

Elden Ring je nova igra ustvarjalca serije Dark Souls Hidetake Miyazakija, pri katere zgodbenem ozadju je sodeloval znameniti pisatelj Igre prestolov George R. R. Martin. Podali se boste na vznemirljivo pustolovščino in odločili o usodi sveta, polnega spopadov za oblast in moč. V globokem tretjeseobnem boju se boste spoprijeli z mogočnimi sovražniki in odkrili številne pristope, ki jih bo omogočil tokrat povsem odprt svet. V prostrani deželi se bodo menjavali dan, noč in vreme, odkrili pa boste številna samosvoja področja, od travnikov prek gozdov do močvar in gora. Lik boste razvili na lastno pest in povsem sami določili njegove veščine ter pristop k boju: neposreden, magičen, skrit … Ta temačni akcijski RPG je upravičeno ena najbolj pričakovanih novih iger!

Gran Turismo 7 – 4.3.2022

Gran Turismo 7 nadaljuje dvaindvajsetletno tradicijo in vsebuje le najboljše gradnike iz zgodovine te slovite dirkalne serije. Ni važno, če vas zanima tekmovanje, vijačenje, barvanje zunanjosti, fotografiranje ali arkadno dirkanje – Gran Turismo 7 stavi na vašo strast do avtomobilov, ki so jo navdihnile preteklost, sedanjost in prihodnost serije. Uživali boste v najboljših elementih niza, od zgodovinskih vozil in prog do legendarnega načina GT Simulation. Prav tako boste vadili in tekmovali v načinih FIA Championship in Sport.

S.T.A.L.K.E.R. 2 - The Heart of Chernobyl – 28.4.2022

Varnostno področje okrog Černobila se je po drugi orjaški eksploziji leta 2006 dodobra spremenilo. Zaradi mutantov, anomalij in spopadov sprtih frakcij je Cona postala izredno nevarna. Kljub temu pa vanjo silijo S.T.A.L.K.E.R.-ji, ki iščejo bogastvo … in resnico, ki se skriva v Srcu Černobila.

Vse omenjene igre si lahko zagotoviš v predprodaji in jih na dan izida že igraš!