Leanpay - enostaven nakup na obroke

Vam je všeč ponudba spletne trgovine igabiba in želite opraviti nakup na obroke enostavno, brez presenečenj in pregledno?

Nakup lahko opravite brez dodatne papirologije, enostavno, na svojem pametnem telefonu. Med postopkom nakupa v naši spletni trgovini, v razdelku "Plačilo" izberite LEANPAY plačilno sredstvo. Po zaključku nakupa boste prusmerjeni na uporabniški vmestnik Leanpay, kjer sledite navodilom in zaključite nakup. 

Kaj potrebujete?

  • pametni telefon, ki ga uporabljate samo vi
  • svojo davčno številko in svojo osebno izkaznico
  • svojo bančno kartico s številko osebnega bančnega računa (TRR)

* Leanpay omogoča izvedbo procesa brez dokumentacije, vendar pa skladno s Splošnimi pogoji lahko Leanpay od kreditojemalca za zagotovitev resničnosti podatkov kadar koli (med procesom ali naknadno) zahteva dodatna dokazila, na primer kopijo mesečnega bančnega izpiska, iz katerega mora biti razviden priliv plače v preteklih 3 mesecih oz. originalni izpis prometa na osebnem transakcijskem računu iz aplikacije e-banke, iz katerega so nedvoumno razvidni navedeni podatki, fotografijo veljavne bančne kartice s številko TRR kreditojemalca, potrdilo banke o prilivu na o sebni TRR iz naslova plače v preteklih 3 mesecih, potrdilo delodajalca o izplačani plači (plačilni listi) za pretekle 3 mesece, ali druga dokazila.

Splošni pogoje storitve Leanpay se nahajajo na tej povezavi.

Video predstavitev:


Informativni letak: