REDRAGON s kar 5 let garancije!

DALJŠA GARANCIJA, MOČNEJŠA ZAVEZA. 5 LET ZMAJEVSKE ZAŠČITE!

Podaljšali smo garancijo Redragon izdelkom! Podaljšana garancija vam omogoča dodatno zaščito onkraj standardnega obdobja garancije. Z njo imate zagotovljeno brezskrbnost in mirnost, saj ste pokriti v primeru morebitnih okvar ali težav z vašo opremo. To pomeni, da lahko brez skrbi uživate v igranju, ne da bi se morali obremenjevati s potencialnimi stroški popravil ali zamenjav. Trudimo se, da bi zagotovili izdelke najvišje kakovosti, saj vemo, da si zaslužite le najboljše.

Osnovno garancijo smo podaljšali iz enega na 2 leti in hkrati omogočili podaljšanje garancijske dobe na skupno 5 let. To predstavlja korak naprej k naši zavezi za visoko kakovost, vrhunsko vzdržljivost in odličnost.

Redragon je priljubljena in vizualno osupljiva znamka za igralne dodatke. Stvar, ki se ljudem najbolj vtisne v spomin? Osvetljene, barvite tipkovnice, miške, slušalke in še in še. Pri znamki si prizadevajo, da so Redragon izdelki trpežni, enostavni za uporabo in prilagodljivi. Skupnost Redragona se je razširila na že več kot 30 držav in se vedno bolj širi. Medtem ko si nas druge znamke trudijo dohiteti, je Redragon že deset korakov pred njimi.

Ali ste vedeli, da Redragon ni le znamka za igralne dodatke, ampak prava družina strastnih igralcev?

Ali ste vedeli, da so Redragonove tipkovnice občutljive ne le na pritisk tipk, ampak tudi na vašo strast do igranja?

Ali ste vedeli, da Redragon ne ustvarja le izdelkov, ampak prave umetnine za vašo igralno izkušnjo.

Ali ste vedeli, da Redragonovi izdelki niso le funkcionalni, ampak tudi zasnovani s pridihom elegance, ki bo pritegnil vašo pozornost?

Ali ste vedeli, da Redragon ni le znamka, temveč gibanje, ki povezuje igralce po vsem svetu s strastjo do igric in odličnimi izdelki? 

Kupil sem Redragon izdelek, kako podaljšam garancijo?

Enostavno! Odklikaj na spletno stran www.colby.si/redragon-garancija, klikni gumb »REGISTRIRAJ IZDELEK« in sledi navodilom, oz izpolni vse potrebne podatke, ne pozabi priložiti računa za nakup. Naša ekipa bo v 10 delovnih dneh od spletne registracije naprave poslala potrdilo za 5-letno garancijo v elektronski obliki. In voila – imaš podaljšano garancijo za dodatna 3 leta na 2 letno osnovno garancijo.

Smo že rekli, da je enostavno?

Katerim izdelkom lahko podaljšam garancijo?

Garancijo lahko podaljšaš naslednjim Redragon izdelkom:

  • Miške
  • Tipkovnice
  • Slušalke
  • Mikrofoni
  • Kontrolerji
  • Igračkarski (gaming) kompleti
  • Napajalniki in izdelki za PC modding
  • USB zvočne kartice
  • Dodatki za konzole (PS4, XBOX, Switch)
  • Svetlobne letve

Če še nimate svoje Redragon naprave, je to idelana priložnost, da postanete Redragonov navdušenec. Poglejte vse naše Redragon izdelke spodaj in naj se naša zaveza začne!

DALJŠA GARANCIJA, MOČNEJŠA ZAVEZA.