House Of Marley: Več kot samo odlični avdio izdelki

Zgrajeno na načelih vrhunske kakovosti, trajnosti in zavezanosti k dobrodelnim namenom. Vse to stoji za imenom House of Marley, ki je v svetu znan po kvalitetnih slušalkah, zvočnikih in gramofonih. Ekološko ozaveščeno podjetje je bilo ustvarjeno v sodelovanju z družino Marley, kjer je glavni namen nadaljevati Bob Marleyjevo zapuščino ljubezni do glasbe in planeta.  

S spoštovanjem do Boba. S spoštovanjem do Zemlje. S spoštovanjem do drug drugega. 

House of Marley vsako leto prispeva fundaciji One Tree, kjer so od leta 2017 zasadili že 223.000 dreves. Zraven tega sodelujejo tudi s Surfrider fundacijo, ki s pomočjo močne aktivistične mreže z mednarodnimi podružnicami v Evropi, Avstraliji, Japonki, Maroku in Argentini, ščitijo ocean in plaže. 

Vsi produkti so izdelani iz zavestno izbranih materialov 

Bambus, les s FSC ™ certifikatom, reciklirana aluminij in plastika. Preudarne odločitve pri izbiri materialov za pozitivne spremembe očarajo tudi pri skrbno oblikovanih izdelkih, ki estetsko očarajo tudi zahtevnejše okuse. Vsi čepki na slušalkah so narejeni iz medicinskega nestrupenega silikona, ki pomaga ovreči bakterije. Ekološki bombaž je gojen brez kemičnih pesticidov in insekticidov kar posledično bistveno zmanjša porabljeno količino vode pri kmetovanju. Obnovljiva, biološko razgradljiva in 100% naravna organska pluta je pridobljena z okolju prijaznim postopkom, ki zagotavlja nadaljnje življenje dreves. Ta inovativen in zemeljsko prijazen material se uporablja ne le kot oblikovalski element, temveč v celotnem proizvodnem procesu. 

 

Marleyjev 'Siganture Sound' za vrhunsko izkušnjo 

Visoko zmogljivi zvočni izdelki so zasnovani tako, da zagotavljajo Marleyjev 'Signature Sound', ki vlije vso energijo, čustva in detajle vseh zvočnih posnetkov. Slušalke Marley reproducirajo vašo najljubšo glasbo z gladkimi, zmogljivimi basi, osupljivo natančnimi centri in energičnim vrhunskim zvokom. Vsak izdelek je prilagojen po meri, da zagotovi čim bolj realistično in zmogljivo izkušnjo.  

Bodi del zgodbe House of Marley in izberi svoj Zemlji prijazen produkt ter prispevaj k pozitvnim spremembam sveta. Bodi del Bob Marleyjeve zapuščine.