SEGA® je izdelala več franšiz iger z več milijonskimi prodajami, med njimi Sonic the Hedgehog, Total War in Yakuza. Sonic, maskota podjetja Sega, je mednarodno priznan. Sega je eden najplodovitejših proizvajalcev arkadnih iger na svetu z dolgoletnimi serijami, kot sta Virtua Fighter in Initial D Arcade Stage. Njeno ime in blagovno znamko uporabljajo povezana podjetja, ki upravljajo igralne salone in proizvajajo druge zabavne izdelke, vključno z igračami Sega Toys; vendar so to večinoma ločena podjetja. Podjetje Sega je priznano po svojih konzolah za videoigre, ustvarjalnosti in inovacijah. V zadnjih letih je bila kritizirana zaradi svojih poslovnih odločitev in kakovosti svojih ustvarjalnih rezultatov.

HUMANKIND

Ustvarite svojo civilizacijo z združevanjem 60 zgodovinskih kultur od antike do moderne dobe. Vsaka kultura prinaša posebno igralno plast, ki omogoča skoraj neskončne rezultate.

SONIC FRONTIERS

Sonic Frontiers je prihajajoča igra za platformo 2022, ki jo je razvilo podjetje Sonic Team, izdala pa Sega. Igralec v vlogi ježa Sonica raziskuje skrivnostne otoke Starfall Islands, da bi zbral smaragde kaosa, potem ko se Sonic, Miles "Tails" Prower in Amy Rose ločijo, ko padejo skozi črvino.

FOOTBALL MANAGER 2022

Postavite se v čevlje pravega menedžerja v živem, dihajočem nogometnem svetu, kjer je usoda vašega kluba odvisna od vas. Spoznanja iz resničnega sveta in nova igralna mehanika skupaj zagotavljajo dinamično, resnično izkušnjo z večjo stopnjo dramatičnosti, globine in nadzora.