Dying Light 2: dokončaj igro v 'samo' 500 urah

Tako je, pravilno ste prebrali. Vsi, ki že nestrpno pričakujete igro Dying Light 2, ki izide 4. februarja letos, boste veseli (ali prestrašeni), ko boste izvedeli, da je Techland potrdil, da bo trajalo vsaj 500 ur za popolno dokončanje igre.

Techland je novico delil na Twitterju in dejal, da nadaljevanje prvoosebne igre grozljivk z zombiji iz leta 2015 traja skoraj toliko časa, kot bi trajala hoja iz Vršave do Madrida. Če se tudi ti sprašuješ kako dolgo bi ta sprehod trajal, ti razkrijemo, da bi se sprehajal približno 534 ur. Odvisno od kondicije. Gamerske, ne športne.

"500 ur je povezano z maksimiranjem igre, torej dokončanjem vseh nalog in raziskovanjem vseh delov sveta. 'Navaden' igralec ni sicer lahko dokončal zgodbo + stranske naloge v manj kot 100 urah, zato ne skrbite," je zapisal Techland.

Za primerjavo, howlongtobeat.com ima glavno zgodbo Dying Light za dokončanje 17,5 ure, glavno zgodbo in dodatke za 35 ur, dokončanje pa traja 55 ur. Jasno je, da razvijalci ne zadržujejo ničesar pri novem izidu.

O igri Dying Light 2

Virus je zmagal in civilizacija je padla nazaj na stopnjo temnega srednjega veka. Eno zadnjih človeških naselij, znano le kot Mesto, je na robu propada. Z gibčnostjo in bojnimi veščinami boste preživeli in preoblikovali svet. Vaša dejanja štejejo!

Z gibčnostjo in bojnimi veščinami boste preživeli in določili usodo Mesta.

S prednaročilom si zagotovite:

· obleko “Reload”,

· prevleko za orožje “Reload”,

· prevleko za jadralnega zmaja “Reload”.

Prednaroči tukaj.